فروش ماهی قزل آلا منجمد در بازار تهران

خرید ماهی قزل آلا رنگین کمان در تبریز توسط بسیاری از استان ها جهت تأمین ماهی مورد نیاز منطقه صورت می گیرد. زیرا، بسیاری از استان ها بنا به دلایل خاصی قادر به تولید و پرورش این ماده ی غذایی با ارزش نیستند. شاید شما هم بدانید که استان آذربایجان شرقی جزء 10 استان ممتاز در زمینه ی تولید ماهی قزل آلاست. به همین دلیل میزان و حجم خرید ماهی قزل آلا رنگین کمان در تبریز از سوی سایر مناطق و استان ها بسیار زیاد است.

خرید عمده ماهی قزل آلا رنگین کمان

همه ی شما می دانید که ماهی قزل آلا سرشار از اسید چرب امگا 3 است. این اسید چرب وظایف مختلفی را در بدن انسان انجام می دهد.

ماهی قزل آلا رنگین کمان غذای مغز انسان:

اسید چرب امگا3 در بدن برای سلول های مغزی بسیار لازم و ضروری هستند. می دانید که بدن انسان قادر به تولید امگا3 نیست. پس امگا3 باید از طریق مواد غذایی به بدن برسد. در غیر این صورت سلول های مغز بعد از گذشت زمان نسبتا طولانی آسیب خواهند دید.

از جمله خواص و فواید امگا3 در ماهی قزل آلا رنگین کمان عبارتند از:

  1. پیشگیری از به وجود آمدن افسردگی و هم چنین بیماری های روحی
  2. احتمال مبتلا شدن به بیماری های قلبی و عروقی را تا میزان زیادی کاهش می دهد.
  3. از بروز انواع سرطان ها تا میزان زیادی جلوگیری می کند.

کسانی که مصرف ماهی‌شان کم باشد، بیشتر دچار بیماری می شوند.

نکته:

ماهی قزل آلا و یا هر نوع ماهی دیگر؛ زمانی مفید است که به روش صحیح پخته شود.

خرید عمده ماهی قزل آلا رنگین کمان

برای پختن ماهی قزل آلا روش های مختلفی وجود دارد از جمله:

  • طبخ به روش آب پز کردن
  • طبخ به روش سرخ کردن
  • طبخ به روش گریل کردن
  • طبخ به روش کباب کردن
  • طبخ به روش گذاشتن داخل فر

تمام روش های طبخ، طعم منحصر به فرد خود را دارند. اما بدترین و متاسفانه متداول ترین روش طبخ ماهی، سرخ کردن است.

پس باید با بهترین نوع و روش طبخ، ویتامین ها و مواد مغذی ماهی قزل آلا را از بین نبرید.

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *